3 manieren van Parkeren op Schiphol

Je kunt er soms niet onderuit en moet je je auto bij het vliegveld parkeren voordat je op reis gaat. Dat kost natuurlijk weer wat geld, maar er zijn manieren om voordelig te parkeren bij Schiphol:

 

  • Prijzen vergelijken.

Er zijn verschillende parkeergarages rondom Schiphol waar je je auto kunt parkeren. Allemaal beloven ze dat ze goedkoop zijn en goede service verlenen. Probeer zoveel mogelijk garages met elkaar te vergelijken, zodat je precies kunt achterhalen welke van ze het goedkoopst zijn. Ook kun je meteen recensies van mensen lezen om te zien of ze wel goed even goed zijn als ze beweren.

 

  • Schiphol Smart parking.

Ga je bij Schiphol parkeren? Dan is Schiphol Smart parking de goedkoopste parkeerterrein. Smart Parking, ook wel bekend als P3, is voor middellang en lang parkeren en ligt verder dan P1 en P2. Hoe verder je auto geparkeerd staat, hoe goedkoper de tarieven zullen zijn. De parkeerplaats is dus wel een beetje ver van de luchthaven, maar er komt om de 10 minuten een snelbus langs om je naar het vliegveld te brengen. De bagage laadt je uit voordat je je auto gaat parkeren.

 

  • Park, Sleep en Fly Schiphol.

Heb je al eens van dit arrangement gehoord? Bij Park, Sleep en Fly kun je je auto bij een hotel parkeren en ook meteen gebruik maken van het hotel. Dit is ideaal voor mensen die ver van Schiphol wonen of die een vroege vlucht hebben. je rijdt een dag van tevoren naar een hotel toe die dicht bij Schiphol ligt en dit arrangement aanbiedt. Je parkeert je auto bij het hotel en brengt de nacht in het hotel door. De volgende dag wordt je naar het vliegveld gebracht, want je auto zal bij het hotel geparkeerd blijven. Je kan dus ook gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt. het leuke ervan, is dat het niet veel geld kost. Het kost ongeveer evenveel als wanneer je alleen voor een parkeergarage zou betalen. Lekker voordelig dus.